Federata e Notit te Kosoves

Lajmet

06 dhjetor 2022 4:20 e pasdites

Kampionati i Republikes se Kosoves ne pishina te shkurtera (25m)

Kampionati i republikes se kosoves ne pishina te shkurta (25m) do te mbahet ne datat 24 - 25.12.2022, ne Step Sport Center. Organizimi i gares eshte ne perputhje me rregullat e FNK, LEN dhe FINA.

27 nëntor 2022 7:29 e pasdites

Perfundon gara - Kupa e Republikes se Kosoves ne NOT

Me date 27.11.2022 ne Step Sport Center u mbajt gara e notit per Kupen e Republikes se Kosoves...

10 nëntor 2022 6:29 e pasdites

Kupa e Republikes se Kosoves ne NOT

Data: 27.11.2022 | Lokacioni: Step Sport Center | Organizimi i gares eshte ne perputhje me rregullat e FNK, LEN dhe FINA.

03 nëntor 2022 - -

Per Federaten e Notit te Kosoves, Institucionet e RKS me VERDIKT FINAL

Z.Besnik Halili president - person I autorizuar per perfaqesim zyrtar te Federates se Notit te Kosoves

03 nëntor 2022 - -

Mbledhja e kuvendit per ndryshime statutare

Federata e Notit te Kosoves miraton mbajtjen e kuvendit per ndryshime statutare

03 nëntor 2022 - -

Laureatet e vitit 2022

Me daten 28.12.2022 do te behet shpallja e laureateve te vitit 2022 nga Federata e Notit te Kosoves

03 nëntor 2022 - -

Kampi pergatitor i sportisteve te FNK

Data: 04 - 10.01.2023 | Selektor: Enver hajredini, ne bashkepunim me trajneret e FNK

03 nëntor 2022 - -

5th Step Open Championship

Edicioni i 5-te i gares Step Open Championship. Organizator: KN STEP | Lokacioni: Step Sport Center | Data: 21 - 22.01.2023

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙