Federata e Notit te Kosoves
Kosovo Championship 2022 - 25m
Kosovo Cup 2022

Kampionati i Kosoves ne Not - 2022

PISHINA 25M
Data: 24-25.12.2022
Lokacioni: STEP-SPORT CENTER, 10000 Prishtine, Kosove

Programi i gares

PJESA I
Nxemja: 09:00 - 09:45, 10:00 Fillimi i gares
 • 400mKrolA-B-C-DF/M
 • 100mBretkocëA-B-C-D-EF/M
 • 200mDelfinëA-B-C-DF/M
 • 100mKrolA-B-C-D-EF/M
 • 400mIMA-B-CF/M
 • 4x200mKrolA-BF/M
PJESA II
Nxemja: 15:00 - 15:45, 16:00 Fillimi i gares
 • 200mKrolA-B-C-DF/M
 • 200mIMA-B-C-DF/M
 • 100mShpinëA-B-C-D-EF/M
 • 800mKrolA-B-CF/M
 • 4x100mKrolA-B-C-D-EF/M
PJESA III
Nxemja: 09:00 - 09:45, 10:00 Fillimi i gares
 • 50mBretkocëALLF/M
 • 100mIMA-B-C-D-EF/M
 • 200mShpinëA-B-C-DF/M
 • 50mDelfinëALLF/M
 • 4x50mIMALLF/M
PJESA IV
Nxemja: 16:00 - 16:45, 17:00 Fillimi i gares
 • 50mKrolALLF/M
 • 200mBretkocëA-B-C-DF/M
 • 100mDelfinëA-B-C-D-EF/M
 • 50mShpinëALLF/M
 • 1500mKrolA-B-CF/M
 • 4x50mKrolALLF/M
KATEGORITE
 1. OPEN M/F
 2. 2005 - 2006 M/F
 3. 2007 - 2008 M/F
 4. 2009 - 2010 M/F
 5. 2011 - 2012 M/F
 6. 2013 - M/F

Rregullore e gares

 • E drejta për të marrë pjesë në kampionatet kombëtare të notit të Kosovës u lejohet klubeve, organizatave dhe garuesve që janë anëtarë të Federatës së Notit të Kosovës.
 • Te gjithë pjesëmarrësit ne gare, te cilët renditen ne tre (3) vendet e para ne kategoritë e tyre përkatëse – dhe ne kategorinë absolute, do te shpërblehen me medalje.
 • Me i miri ne kategorinë absolute për meshkuj / femra – FINA piket ne tri (3) disiplina:
  • Vendi i pare (1) – 300.00 Euro (M/F)
  • Vendi i dyte (2) – 200.00 Euro (M/F)
  • Vendi i trete (3) – 100.00 Euro (M/F)
 • Klubi me i mire – sipas medaljeve te arta, do te shpërblehet me Kupë dhe do te shpallet klubi me i mire për vitin 2022 (meshkuj dhe femra) ne pishina 25m.
 • Fituesit e kategorive B,C,D,E dhe F për meshkuj / femra – do te shpërblehen ne baze te FINA pikëve ne tri (3) disiplina, me Kupë dhe para
  • Vendi i pare (1) – 100.00 Euro (M/F)
  • Vendi i dyte (2) – 60.00 Euro (M/F)
  • Vendi i trete (3) – 40.00 Euro (M/F)
Data e fundit për paraqitje është : 17/12/2022, ne adresen zyrtare paraqitjet.


An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙