Federata e Notit te Kosoves
Kosovo Cup 2022
Kosovo Cup 2022

Kupa e Kosoves ne Not - 2022

PISHINA 25M
Data: 27.11.2022
Lokacioni: STEP-SPORT CENTER, 10000 Prishtine, Kosove
Programi i gares
Nxemja: 08:30 - 09.30 Fillimi i gares
 1. 400mKrolA-B-CF-M
 2. 50mKrolA-B-C-D-E-FF-M
 3. 100mShpineA-B-C-EF-M
 4. 50mBretkoceA-B-C-D-E-FF-M
 5. 200mDelfinA-B-CF-M
 6. 100mKrolA-B-C-D-EF-M
 7. 4x50mMIX(S)A-B-C-D-EF-M
 8. PAUZE 60 min
 9. 200mKrolA-B-CF-M
 10. 100mDelfinA-B-C-D-EF-M
 11. 100mIMA-B-C-DF-M
 12. 100mBretkoceA-B-C-D-EF-M
 13. 50mShpineA-B-C-D-E-FF-M
 14. 50mDelfinA-B-C-D-E-FF-M
 15. 4x50mKrol(S)A-B-C-D-EF-M
Rregullore e gares
Kupa e Republikës së Kosovës në not do të mbahet më datën 27.11.2022 në pishinën STEP-SPORT CENTER, grup-moshat do të garojnë në bazë të vitlindjes:
MESHKUJT
Absolute
Juniorë 2004-2005
Kadet 2006-2007
Pioner 2008-2009
Fatos 2010-2011
Fillestar 2012 e më të rinj
FEMRAT
Absolute
Juniore 2005-2006
Kadete 2007-2008
Pionere 2009-2010
Yllka 2011-2012
Fillestare 2013 e më të reja
 • Notari/ja ka të drejtë pjesëmarrje në 3-diciplina dhe 2-stafeta, për kategorinë absolute dhe kategorinë e vetë.
 • Të gjithë notuesit pjesëmarrës që zënë tri vendet e para në kategori të veta dhe ne kategori absolute do të nderohen me medalje.
 • Klubi fituesi i Kupës së Kosovës për vitin 2022 do të shpallet klubi, bazuar në medaljet e arta të fituara, ne te dyja gjinitë M/F (klubi fitues i kupës meshkuj dhe klubi fitues i kupës për femra).
 • Klubet fituese per kategori do të shpallen po ashtu sipas kriterit bazuar në medalje të arta. Sportisti më i mirë për Meshkuj dhe Femra do të shpërblehet me kupë, bazuar në medaljet e arta të fituara.
Data e fundit për paraqitje është : 24/11/2022, ne adresen zyrtare paraqitjet.


An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙